Activeness, I has it!

Så här aktiv har jag inte varit i hela mitt liv tror jag. Jag klättrar två gånger i veckan, jag tränar gymnastik en gång i veckan, och ska börja försöka springa nästan varje dag. Jag går upp tidigt på morgonen och hinner springa och göra annat innan jobbet, och har inte köpt godis på flera veckor.

Det kanske låter hemskt att göra så mycket hela tiden och att behöva gå upp så tidigt. Men det ÄR det inte! Det är KUL på alla sätt! Jag mår bättre i kroppen och huvudet, jag sparar på pengar på att ha kul istället för att köpa saker (vilket är en stor del av min livsplan just nu) och är pigg på jobbet! Win-win-win!

Motivationen i livet är hög också! Jag slutar jobbet om 3.5 veckor, två dagar senare bilar jag och mina kompisar till Karlshamn för återträff med högskolan, måndagen efter det (sista Maj) åker jag till England i en vecka, 1.5 vecka efter det kommer mina Nya Zeeländska kompis på besök i en vecka, 3 dagar efter det flyttar jag till Tokyo! Vad har hänt med mitt liv? Vilken fart det har fått! HELLS YEAH!

Nu kanske vissa tänker att jag inte är så effektiv eftersom det här bara är mitt andra inlägg på två veckor, och jag kan hålla med, inte speciellt effektivt. Jag har börjat skriva på inlägg men inte gått in helt för det, så nu ska jag försöka minska tiden mellan inläggen!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: